Munavitsit

 Mikään ei rentouta mua yhtä paljon kun nauraminen, no ehkä avanto ja juoksulenkki, mutta nauraminen tulee vähemmällä työllä kun juokseminen ja avannossa se alku on aina pahin. Nauraminen on koko ajan helppoa, ellei oo sitte ilmavaivoja tai inkontinenssia siinä rinnalla.

Mutta munavitsit ja nauraminen.  Munavitsit on edelleen mun mielestä niin huonoja että pelkään ilmettäni jo valmiiksi jos mulle joku sellasen kertoo. Uskoisin että silmistäni näkyy kauhu ja epämukavuus yhdistettynä aivan luonnottomaan hymyyn tai tekonauruun. Sellainen ilme ei oikeasti näytä hauskalta vaan pelottavalta. 

Olenkin päättänyt tänä vuonna olla nauramatta tekonaurua kertaakaan jos kuulen munavitsin. Eli sitten kun se munavitsi sieltä pärähtää niin naama peruslukemille vaan. Itsehän sitä on syyllistynyt joskus tyhjännauramiseen ja antanut munavitseille mahdollisuuden kasvaa, mutta sille voidaan laittaa piste. Kohteliaisuudesta olen sitä nauramista, tai oikeastaan hyväntahtoista hymähtelyä joskus tehnyt mutta se loppuu tähän.

 Nauramisen sijaan itkeminenkään ei mielestäni ole huonovaihtoehto. Ajattelinkin kokeilla ensin tuota tonninseteli-ilmettä munavitsin kuultuani ja jos se ei toimi toivotusti niin ehkä kokeilen itkemistä. Kolmantena voin kokeilla sanoa sanan EI, jota voisi korostaa vielä nostamalla käden ja sitten vaan poistua paikalta.

Oon ennenkin kirjoittanut munavitseistä, mutta nyt päätin kirjoittaa hieman laajemmin, koska ensinnäkin munavitsikausi on täällä ihan just koska pääsiäisviikko alkaa. Pahimmassa tapauksessa munavitsit, eli miehen genitaaleista kertovat vitsit voi jatkua vielä aavistuksen pääsiäisen jälkeiselle viikolle, erityisesti jos niitä putkahtelee viiveellä ja pyytämättä somessa.

Toivoisin, että tulevaisuudessa tutkittaisiin millä paikkakunnilla munavitsejä kerrotaan eniten?  Saisikohan pääsiäisen aikaisiin säätiedotuksiin koottua vielä loppuun munavitsivaroitus alueet, joita voisi korostaa punaisilla väreillä, ja voisiko tällaisen lähetyksen loppuun suositella käytettäväksi  vielä peltoreita korvien suojaksi jos joutuu käväistä punaisella alueella lähikaupassa?

Toivotan kaltaisilleni munavitsivapaata pääsiäistä! 

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Pieru koskettaa

Narkomaanin halaus

Kun kuulantyöntäjä halusi olla ballerina